Aquest lloc web utilitza cookies de tercers. Per a limitar les categories de cookies accessòries o per a obtenir més informació, personalitza la configuració.
Acceptar
Contacta'ns

Néixer a l'Hospital del Mar

Maternitat respectada en un entorn únic
Contacta'ns

A l'Hospital de Mar t’oferim un acompanyament expert i respectuós amb les teves decisions, en un entorn únic. Som un equip professional que serem al teu costat durant tot l’embaràs, part i postpart perquè gaudeixis de la maternitat amb salut i confiança.

 Imatge d'una dona estirada amb les corretges per a donar a llum, acompanyada per la seva parella.
Elemento gráfico con forma de redonda que representa el mar
Elemento gráfico con forma de redonda que representa una gota

Planifica l'experiència

Naixement davant del mar

L’Hospital del Mar és un centre modern inundat per la llum mediterrània. Les nostres instal·lacions estan pensades per afavorir un part respectuós: no medicalitzat i adaptat al teu ritme.

Comptem amb sales privades acollidores i confortables per viure el procés del part acompanyada de qui tu decideixis i amb el nostre suport. Espais equipats amb gradació de llum natural, pilotes de part, banyera d’hidroteràpia i tot el necessari per alleugerir les molèsties i per garantir la teva salut i la del nadó.

Dona embarassada que es toca la panxa, en segon pla veiem una banyera per a la dilatació

Part respectuós i personalitzat

El nostre equip de llevadores t’ajudarà a dissenyar el Pla de part que millor s’adapti a les teves necessitats i desitjos. Aquest document ens permetrà oferir-te el millor acompanyament durant l’embaràs, el part i el postpart i el podràs modificar sempre que vulguis.

T’explicarem totes les opcions al teu abast i t’assessorarem de manera individualitzada per tal que gaudeixis d’un part el més personalitzat possible, respectant les decisions que consideris més adequades en cada moment del procés.

Descarrega pla de part
Imatge dona embarassada en el procés de dilatació.

Acompanyament i control del dolor

La nostra prioritat és el teu benestar i el del teu nadó. Per això, si ho necessites, posarem a la teva disposició diferents mètodes, tant farmacològics com no farmacològics, per al control del dolor durant el part: òxid nitrós, peridural, peridural a baixa dosi (walking-epidural) o banyera terapèutica per dilatar gràcies als beneficis de l’aigua.

Pots escollir un mètode o diversos i canviar d’un a altre segons l’evolució del part. Seràs lliure de decidir en tot moment i t'assessoraran sempre llevadores expertes.

Família embarassada atesa per una infermera.

Suport a la lactància

La clau per una lactància satisfactòria és l’acompanyament, per això disposem d’un equip de llevadores especialitzades amb consultoris específics de lactància.

Acompanyem a les famílies amb un programa d’atenció domiciliària durant els primers dies a casa i donar suport a la lactància i comptem amb una línia directa amb les llevadores els 7 dies de la setmana. A més, disposem de grups postpart.

 Dona que dóna el pit assessorada per una llevadora.

Embaràs, part i COVID

Durant la pandèmia per la COVID-19 ens hem adaptat per a garantir la seguretat de les embarassades i les seves famílies.

Tant les sales de parts, com la planta d’hospitalització obstètrica, es mantenen allunyades de les àrees amb pacients amb patologia respiratòria. A més, disposem d’un programa de curta estada amb acompanyament domiciliari, on la llevadora fa una visita domiciliària en les primeres 24 hores.

Més informació
 Infermera atenent el telèfon amb mascareta
Elemento gráfico con forma de redonda que representa el mar

Un gran equip humà al teu costat

Icona del simbol cita, color taronja

Garantim la continuïtat de l’atenció en tot el procés, des de l'assistència primària fins al moment del part i el postpart.

Primer pla de Toni payà

Toni Payà
Cap del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital del Mar.

Icona del simbol cita, color blau

Som un gran equip, jove, dinàmic i amb moltes ganes d'acompanyar-te en aquesta gran aventura per a que la visquis amb salut física i mental.  

Primer pla de Georgina Picas

Georgina Picas
Cap de la Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Litoral

Icona del simbol cita, color taronja

Hem d’apostar per un model centrat en la mare i el nadó, fent del naixement una experiència segura i satisfactòria.

Primer pla de Maria Mamblona

Maria Mamblona
Coordinadora d’infermeria d’Obstreticia i Ginecologia a l’Hospital del Mar.

Contacta amb nosaltres

Per viure l’experiència de la maternitat a l’Hospital del Mar o per a més informació sobre els nostres serveis, pots contactar-nos a través de: